Filmi me metrazh të shkurtër “The Van”, pjesë e çmimeve Oscar

Regjisori Enrik Beqiri sjell përmes një videomesazhi në Dita Jonë emocionet e para pas lajmit dhe tregon projektet e së ardhmes.