Finalizohet “Radio-ndërlidhja”, SPAK arreston 8 persona, 5 në kërkim,mes tyre edhe policë e kryepleq

Publikuar më: 25/5/2023, ora 20:11

Finalizohet “Radio-ndërlidhja”, SPAK arreston 8 persona, 5 në kërkim,mes tyre edhe policë e kryepleq

Publikuar më: 25/5/2023, ora 20:11

Pas një hetimi 3-vjeçar, Prokuroria e Posaçme Kundër Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit (SPAK), në bashkëpunim me Policinë e Shtetit, kanë finalizuar operacionin policior të koduar “Radio-ndërlidhja”, në kuadër të të cilit janë vënë në pranga tetë persona, ndërsa pesë të tjerë janë shpallur në kërkim.

Finalizohet “Radio-ndërlidhja”, SPAK arreston 8 persona, 5 në kërkim,mes tyre edhe policë e kryepleq

Publikuar më: 25/5/2023, ora 20:11

Pas një hetimi 3-vjeçar, Prokuroria e Posaçme Kundër Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit (SPAK), në bashkëpunim me Policinë e Shtetit, kanë finalizuar operacionin policior të koduar “Radio-ndërlidhja”, në kuadër të të cilit janë vënë në pranga tetë persona, ndërsa pesë të tjerë janë shpallur në kërkim.