Finalja e Conference League, biletat e UEFA shiten në vetëm 3 orë

Përditësuar më: 10/5/2022, ora 20:54

Finalja e Conference League, biletat e UEFA shiten në vetëm 3 orë

Përditësuar më: 10/5/2022, ora 20:54

Gara e ethshme për një biletë në finalen e Conference League, ndërmjet Romës dhe Fejnordit, më 25 maj në Arenën Kombëtare, përfundoi në kohë rekord. Biletat u shitën brenda tre orëve, që nga koha kur nisi UEFA shitjen “online”. A2 CNN ju zbulon procedurën e plotë se si sigurohej një vend në finalen e parë ndërkombëtare në Tiranë.

Finalja e Conference League, biletat e UEFA shiten në vetëm 3 orë

Përditësuar më: 10/5/2022, ora 20:54

Gara e ethshme për një biletë në finalen e Conference League, ndërmjet Romës dhe Fejnordit, më 25 maj në Arenën Kombëtare, përfundoi në kohë rekord. Biletat u shitën brenda tre orëve, që nga koha kur nisi UEFA shitjen “online”. A2 CNN ju zbulon procedurën e plotë se si sigurohej një vend në finalen e parë ndërkombëtare në Tiranë.