Finalja e Conference League, eksperti: Dje ishte paralajmërim, sot është beteja

Publikuar më: 25/5/2022, ora 16:52

Finalja e Conference League, eksperti: Dje ishte paralajmërim, sot është beteja

Publikuar më: 25/5/2022, ora 16:52

Eksperti i sigurisë dhe kriminalistikës, Fation Softa, vlerëson masat e marra nga Policia e Shtetit për finalen e Conference League. Mbrëmja e trazuar në prag të ndeshjes dhe çfarë pritet të ndodhë para, gjatë dhe pas ndeshjes. “Dje ishte një paralajmërim, sot është beteja. Shqipëria duhet të tregojë sesi mund të menaxhojë një event të këtij niveli”, tha Softa në Ditarin e A2 CNN.

Finalja e Conference League, eksperti: Dje ishte paralajmërim, sot është beteja

Publikuar më: 25/5/2022, ora 16:52

Eksperti i sigurisë dhe kriminalistikës, Fation Softa, vlerëson masat e marra nga Policia e Shtetit për finalen e Conference League. Mbrëmja e trazuar në prag të ndeshjes dhe çfarë pritet të ndodhë para, gjatë dhe pas ndeshjes. “Dje ishte një paralajmërim, sot është beteja. Shqipëria duhet të tregojë sesi mund të menaxhojë një event të këtij niveli”, tha Softa në Ditarin e A2 CNN.