Finalja e Conference League, Tirana në “shtetrrethim”, masa të shtuara edhe në Portin e Durrësit

Publikuar më: 25/5/2022, ora 08:29

Finalja e Conference League, Tirana në “shtetrrethim”, masa të shtuara edhe në Portin e Durrësit

Publikuar më: 25/5/2022, ora 08:29

Gazetarët Armend Pire dhe Elitjona Doko kanë përcjellë në Dita jonë informacione në lidhje me masat e Policisë dhe rrugët e bllokuara për shkak të finales së Conference League në kryeqytet, por edhe masat në Portin e Durrësit ku kanë hyrë një numër i madh tifozësh.

Finalja e Conference League, Tirana në “shtetrrethim”, masa të shtuara edhe në Portin e Durrësit

Publikuar më: 25/5/2022, ora 08:29

Gazetarët Armend Pire dhe Elitjona Doko kanë përcjellë në Dita jonë informacione në lidhje me masat e Policisë dhe rrugët e bllokuara për shkak të finales së Conference League në kryeqytet, por edhe masat në Portin e Durrësit ku kanë hyrë një numër i madh tifozësh.