Finalja në Tiranë, Policia zbulon zonat ku mund të qarkullojnë këmbësorët dhe makinat

Publikuar më: 24/5/2022, ora 17:51

Finalja në Tiranë, Policia zbulon zonat ku mund të qarkullojnë këmbësorët dhe makinat

Publikuar më: 24/5/2022, ora 17:51

Policia e Shtetit ka zbuluar zonën e dedikuar për këmbësorët dhe zonat ku mund të qarkullohet me mjete ditën e mërkurë, kur do të luhet finalja e Conference League në Tiranë. Harta tregon zonën pa trafik, të dedikuar për këmbësorët e tifozët, si dhe zonat ku mund të qarkullohet me mjete, në këtë datë.

Finalja në Tiranë, Policia zbulon zonat ku mund të qarkullojnë këmbësorët dhe makinat

Publikuar më: 24/5/2022, ora 17:51

Policia e Shtetit ka zbuluar zonën e dedikuar për këmbësorët dhe zonat ku mund të qarkullohet me mjete ditën e mërkurë, kur do të luhet finalja e Conference League në Tiranë. Harta tregon zonën pa trafik, të dedikuar për këmbësorët e tifozët, si dhe zonat ku mund të qarkullohet me mjete, në këtë datë.