Financat e bashkive, rriten të ardhurat, por investimet mbeten të ulëta

Publikuar më: 7/6/2022, ora 17:34

Financat e bashkive, rriten të ardhurat, por investimet mbeten të ulëta

Publikuar më: 7/6/2022, ora 17:34

Bashkitë kanë mbledhur më shumë taksa e tatime vitin e kaluar, duke lënë pas efektet e tërmetit dhe pandemisë. Të dhënat e raportit të Financave Vendore për vitin 2021, publikuar nga Coplan dhe Ministria e Financave tregojnë se 61 bashkitë në vend mblodhën rreth 29 miliardë lekë të ardhura ose 22% më shumë se një vit më parë.

Financat e bashkive, rriten të ardhurat, por investimet mbeten të ulëta

Publikuar më: 7/6/2022, ora 17:34

Bashkitë kanë mbledhur më shumë taksa e tatime vitin e kaluar, duke lënë pas efektet e tërmetit dhe pandemisë. Të dhënat e raportit të Financave Vendore për vitin 2021, publikuar nga Coplan dhe Ministria e Financave tregojnë se 61 bashkitë në vend mblodhën rreth 29 miliardë lekë të ardhura ose 22% më shumë se një vit më parë.