Financat në pandemi, tri bashki drejt falimentimit

Të ftuara në Ditarin e orës 13:00, Merita Toska, eksperte për financat vendore dhe producentja ekzekutive për biznesin në A2, Aurora Sulçe, diskutuan për këtë çështje.