Financat zbardhin borxhet, ministritë e mëdha me detyrime

Ministria e Financave ka zbardhur detyrimet e prapambetura ndaj biznesit, një ndër çështjet më shqetësuese aktualisht për buxhetin. Sipas shifrave zyrtare, borxhi në fund të 2018-ës kapërceu 6,1 miliardë lekë. Detyrimet më të mëdha i ka Ministria e Infrastrukturës, për vonesat që rrjedhin nga pagesat për rrugët, vendimet gjyqësore dhe borxhet e ndërmarrjeve të Ujësjellës Kanalizimeve. Për më shumë, ndjekim materialin e përgatitur nga Angelo Haruni.

Shkarkoni aplikacionin e A2 CNN