Financimet ruse, Balla dhe Alibeaj zbardhin takimin me ambasadoren Yuri Kim

Publikuar më: 16/9/2022, ora 16:59

Financimet ruse, Balla dhe Alibeaj zbardhin takimin me ambasadoren Yuri Kim

Publikuar më: 16/9/2022, ora 16:59

Ambasadorja amerikane, Yuri Kim, takoi të premten krerët e grupeve parlamentare të Partisë Socialiste dhe asaj Demokratike, përkatësisht Taulant Balla dhe Enkelejd Alibeaj.

Financimet ruse, Balla dhe Alibeaj zbardhin takimin me ambasadoren Yuri Kim

Publikuar më: 16/9/2022, ora 16:59

Ambasadorja amerikane, Yuri Kim, takoi të premten krerët e grupeve parlamentare të Partisë Socialiste dhe asaj Demokratike, përkatësisht Taulant Balla dhe Enkelejd Alibeaj.