Financimet ruse, Berisha: Përgjegjësi personale e Bashës

Publikuar më: 16/9/2022, ora 20:29

Financimet ruse, Berisha: Përgjegjësi personale e Bashës

Publikuar më: 16/9/2022, ora 20:29

Sali Berisha distancoi Partinë Demokratike dhe veten nga çështja e financimeve ruse, duke e cilësuar një përgjegjësi individuale të Lulzim Bashës. Ai tregoi gjithashtu përse i kishte besuar ish-kryetarit kur amerikanët e njoftuan për herë të parë mbi këtë shqetësim.

Financimet ruse, Berisha: Përgjegjësi personale e Bashës

Publikuar më: 16/9/2022, ora 20:29

Sali Berisha distancoi Partinë Demokratike dhe veten nga çështja e financimeve ruse, duke e cilësuar një përgjegjësi individuale të Lulzim Bashës. Ai tregoi gjithashtu përse i kishte besuar ish-kryetarit kur amerikanët e njoftuan për herë të parë mbi këtë shqetësim.