Financimet ruse dhe përballja me drejtësinë, si u pushua hetimi i nisur ndaj Bashës

Publikuar më: 14/9/2022, ora 16:24

Financimet ruse dhe përballja me drejtësinë, si u pushua hetimi i nisur ndaj Bashës

Publikuar më: 14/9/2022, ora 16:24

Dyshimet për shkelje ligjit gjatë financimit të lobimit të Partisë Demokratike në SHBA në vitin 2017 janë një histori e mbyllur për drejtësinë shqiptare.

Financimet ruse dhe përballja me drejtësinë, si u pushua hetimi i nisur ndaj Bashës

Publikuar më: 14/9/2022, ora 16:24

Dyshimet për shkelje ligjit gjatë financimit të lobimit të Partisë Demokratike në SHBA në vitin 2017 janë një histori e mbyllur për drejtësinë shqiptare.