Finlanda dhe Suedia në NATO, Stoltenberg: Shqetësimet e Turqisë legjitime, të trajtohen seriozisht

Publikuar më: 13/6/2022, ora 12:44

Finlanda dhe Suedia në NATO, Stoltenberg: Shqetësimet e Turqisë legjitime, të trajtohen seriozisht

Publikuar më: 13/6/2022, ora 12:44

Shqetësimet e sigurisë të ngritura nga Turqia, lidhur me anëtarësimin e mundshëm të Finlandës dhe Suedisë në NATO janë legjitime. Këtë e tha vetë shefi i aleancës ushtarake, Jens Stoltenberg gjatë një vizite në Finlandë ditën e diel. Në një konferencë për shtyp me presidentin Sauli Ninisto, sekretari i Përgjithshëm i NATO, tha se ishte e rëndësishme të theksohej se asnjë tjetër aleat nuk kishte vuajtur sulmet terroriste më shumë se Turqia,

Finlanda dhe Suedia në NATO, Stoltenberg: Shqetësimet e Turqisë legjitime, të trajtohen seriozisht

Publikuar më: 13/6/2022, ora 12:44

Shqetësimet e sigurisë të ngritura nga Turqia, lidhur me anëtarësimin e mundshëm të Finlandës dhe Suedisë në NATO janë legjitime. Këtë e tha vetë shefi i aleancës ushtarake, Jens Stoltenberg gjatë një vizite në Finlandë ditën e diel. Në një konferencë për shtyp me presidentin Sauli Ninisto, sekretari i Përgjithshëm i NATO, tha se ishte e rëndësishme të theksohej se asnjë tjetër aleat nuk kishte vuajtur sulmet terroriste më shumë se Turqia,