Finlanda mbështet liberalizimin e vizave për Kosovën: Këtë vjeshtë do të shohim rezultate pozitive

Publikuar më: 4/7/2022, ora 14:47

Finlanda mbështet liberalizimin e vizave për Kosovën: Këtë vjeshtë do të shohim rezultate pozitive

Publikuar më: 4/7/2022, ora 14:47

Finlanda mbështet liberalizimin e vizave për Kosovën dhe pret që Bashkimi Evropian të përmbyllë këtë çështje gjatë muajve në vijim. Kështu u shpreh ministrja e Finlandës për Çështje Evropiane dhe Drejtimin e Pronësisë, Tytti Tuppurainen, gjatë një konference për shtyp në Prishtinë së bashku me ministrin e Shtetit për Çështjet Evropiane të Irlandës, Thomas Byrne dhe zëvendëskryeministrin, Besnik Bislimi.

Finlanda mbështet liberalizimin e vizave për Kosovën: Këtë vjeshtë do të shohim rezultate pozitive

Publikuar më: 4/7/2022, ora 14:47

Finlanda mbështet liberalizimin e vizave për Kosovën dhe pret që Bashkimi Evropian të përmbyllë këtë çështje gjatë muajve në vijim. Kështu u shpreh ministrja e Finlandës për Çështje Evropiane dhe Drejtimin e Pronësisë, Tytti Tuppurainen, gjatë një konference për shtyp në Prishtinë së bashku me ministrin e Shtetit për Çështjet Evropiane të Irlandës, Thomas Byrne dhe zëvendëskryeministrin, Besnik Bislimi.