Firmoset marrëveshje bashkëpunimi, Hungaria e Kosova përkrah Shqipërisë për medaljen e parë olimpike

Publikuar më: 19/11/2021, ora 20:19

Firmoset marrëveshje bashkëpunimi, Hungaria e Kosova përkrah Shqipërisë për medaljen e parë olimpike

Publikuar më: 19/11/2021, ora 20:19

Shqipëria dhe Hungaria nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi, në kuadër të planit strategjik deri në Olimpiadën e vitit 2024 në Paris. Presidenti i Komitetit Olimpik Shqiptar, Fidel Ylli priti në Tiranë homologun Krisztian Kulcsar dhe delegacionin hungarez, teksa të pranishëm në takim ishin të ftuar edhe drejtuesit e Komitetit Olimpik të Kosovës, presidenti Ismet Krasniqi dhe Sekretari Besim Aliti.

Firmoset marrëveshje bashkëpunimi, Hungaria e Kosova përkrah Shqipërisë për medaljen e parë olimpike

Publikuar më: 19/11/2021, ora 20:19

Shqipëria dhe Hungaria nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi, në kuadër të planit strategjik deri në Olimpiadën e vitit 2024 në Paris. Presidenti i Komitetit Olimpik Shqiptar, Fidel Ylli priti në Tiranë homologun Krisztian Kulcsar dhe delegacionin hungarez, teksa të pranishëm në takim ishin të ftuar edhe drejtuesit e Komitetit Olimpik të Kosovës, presidenti Ismet Krasniqi dhe Sekretari Besim Aliti.