Firmoset ujdia me vlerë 35 milionë dollarë, SHBA mbështet Kosovën, Osmani: Luftojmë korrupsionin

Publikuar më: 15/9/2023, ora 16:50

Firmoset ujdia me vlerë 35 milionë dollarë, SHBA mbështet Kosovën, Osmani: Luftojmë korrupsionin

Publikuar më: 15/9/2023, ora 16:50

Kosova dhe USAID firmosën një marrëveshje me vlerë 35 milionë dollarë. Ujdia do të ndihmojë në përmirësimin e jetës së qytetarëve, konfirmuan nënshkruesit, presidentja Vjosa Osmani dhe zyrtarja e misionit amerikan, Kerry Managhan Hogler. Për kryetaren e shtetit, dhënia e këtij granti është dëshmi e mbështetjes së palëkundur nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Firmoset ujdia me vlerë 35 milionë dollarë, SHBA mbështet Kosovën, Osmani: Luftojmë korrupsionin

Publikuar më: 15/9/2023, ora 16:50

Kosova dhe USAID firmosën një marrëveshje me vlerë 35 milionë dollarë. Ujdia do të ndihmojë në përmirësimin e jetës së qytetarëve, konfirmuan nënshkruesit, presidentja Vjosa Osmani dhe zyrtarja e misionit amerikan, Kerry Managhan Hogler. Për kryetaren e shtetit, dhënia e këtij granti është dëshmi e mbështetjes së palëkundur nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës.