“Fiskalizimi i papërballueshëm”, biznesi i vogël dhe i mesëm do të ulë qepenat për 60 minuta

Publikuar më: 30/10/2021, ora 18:14

“Fiskalizimi i papërballueshëm”, biznesi i vogël dhe i mesëm do të ulë qepenat për 60 minuta

Publikuar më: 30/10/2021, ora 18:14

Procesi i fiskalizimit duket se nuk është mirëpritur sa duhet nga biznesi i vogël dhe i mesëm. Ulja e xhiros vjetore, ndikuar nga pandemia, ka bërë që në xhepat e tregëtarëve të ketë më pak para.

“Fiskalizimi i papërballueshëm”, biznesi i vogël dhe i mesëm do të ulë qepenat për 60 minuta

Publikuar më: 30/10/2021, ora 18:14

Procesi i fiskalizimit duket se nuk është mirëpritur sa duhet nga biznesi i vogël dhe i mesëm. Ulja e xhiros vjetore, ndikuar nga pandemia, ka bërë që në xhepat e tregëtarëve të ketë më pak para.