Fiskalizimi, Katiaj: Po gjen zbatim, biznesi i madh është përshtatur

Publikuar më: 24/12/2021, ora 20:49

Fiskalizimi, Katiaj: Po gjen zbatim, biznesi i madh është përshtatur

Publikuar më: 24/12/2021, ora 20:49

Për fiskalizimin, ndikimin te biznesi, të ardhurat dhe evazioni, foli në A2 Business News Elisabeta Katiaj, ish-zëvendës drejtore e përgjithshme e Tatimeve.

Fiskalizimi, Katiaj: Po gjen zbatim, biznesi i madh është përshtatur

Publikuar më: 24/12/2021, ora 20:49

Për fiskalizimin, ndikimin te biznesi, të ardhurat dhe evazioni, foli në A2 Business News Elisabeta Katiaj, ish-zëvendës drejtore e përgjithshme e Tatimeve.