Fiskalizimi, kontabilistët: Shtyrja e afateve nuk zgjidh problemin

Publikuar më: 10/1/2022, ora 16:03

Fiskalizimi, kontabilistët: Shtyrja e afateve nuk zgjidh problemin

Publikuar më: 10/1/2022, ora 16:03

Ministria e Financave zgjati me 6 muaj afatin pa gjoba ndaj bizneseve të pafiskalizuara, por për ekspertë kontabël ky hap nuk zgjidh ngërçin e krijuar. Sipas tyre duhet që të identifikohen dhe zgjidhen problematikat e hasura deri më tani me qëllim avancimin e reformës.

Fiskalizimi, kontabilistët: Shtyrja e afateve nuk zgjidh problemin

Publikuar më: 10/1/2022, ora 16:03

Ministria e Financave zgjati me 6 muaj afatin pa gjoba ndaj bizneseve të pafiskalizuara, por për ekspertë kontabël ky hap nuk zgjidh ngërçin e krijuar. Sipas tyre duhet që të identifikohen dhe zgjidhen problematikat e hasura deri më tani me qëllim avancimin e reformës.