Fitër Bajrami: Lutemi për solidaritet, ndihmë ndaj të varfërve dhe paqe për vendet në luftë

Publikuar më: 2/5/2022, ora 15:27

Fitër Bajrami: Lutemi për solidaritet, ndihmë ndaj të varfërve dhe paqe për vendet në luftë

Publikuar më: 2/5/2022, ora 15:27

Pas një muaji agjërimi dhe sakrifice, besimtarët myslimanë festojnë sot Fiter Bajramin. Edhe këtë vit falja e Namazit u bë në sheshin "Skënderbej". Lutjet shkojnë për më tepër solidaritet ndaj njëri-tjetrit, ndihmë ndaj të varfërve dhe paqe mes popujve në luftë.

Fitër Bajrami: Lutemi për solidaritet, ndihmë ndaj të varfërve dhe paqe për vendet në luftë

Publikuar më: 2/5/2022, ora 15:27

Pas një muaji agjërimi dhe sakrifice, besimtarët myslimanë festojnë sot Fiter Bajramin. Edhe këtë vit falja e Namazit u bë në sheshin "Skënderbej". Lutjet shkojnë për më tepër solidaritet ndaj njëri-tjetrit, ndihmë ndaj të varfërve dhe paqe mes popujve në luftë.