Fitër Bajrami në Kosovë, besimtarët luten për paqe e dashuri dhe jo konflikte

Publikuar më: 2/5/2022, ora 10:26

Fitër Bajrami në Kosovë, besimtarët luten për paqe e dashuri dhe jo konflikte

Publikuar më: 2/5/2022, ora 10:26

Besimtarët myslimanë në Kosovë kremtojnë sot festën e Fitër Bajramit, pas përfundimit të muajit të madhërishëm të Ramazanit. Manifestimi qendror u mbajt në Xhaminë e Madhe në Prishtinë, ku u dhanë mesazhe për paqe, dashuri, unitet dhe solidaritet.

Fitër Bajrami në Kosovë, besimtarët luten për paqe e dashuri dhe jo konflikte

Publikuar më: 2/5/2022, ora 10:26

Besimtarët myslimanë në Kosovë kremtojnë sot festën e Fitër Bajramit, pas përfundimit të muajit të madhërishëm të Ramazanit. Manifestimi qendror u mbajt në Xhaminë e Madhe në Prishtinë, ku u dhanë mesazhe për paqe, dashuri, unitet dhe solidaritet.