Fitimi i bankave, rriten të ardhurat nga interesat dhe komisionet

Publikuar më: 11/5/2022, ora 09:50

Fitimi i bankave, rriten të ardhurat nga interesat dhe komisionet

Publikuar më: 11/5/2022, ora 09:50

Bankat kanë realizuar fitime rekord nga interesat e kredive këtë fillimvit. Banka e Shqipërisë raporton të ardhura neto nga interesi prej 12,1 miliardë lekësh, apo mbi 100 milionë euro, kur ndërkohë në vitet e shkuara nuk i kishin kapërcyer 10,9 miliardë lekë për tremujorin e parë.

Fitimi i bankave, rriten të ardhurat nga interesat dhe komisionet

Publikuar më: 11/5/2022, ora 09:50

Bankat kanë realizuar fitime rekord nga interesat e kredive këtë fillimvit. Banka e Shqipërisë raporton të ardhura neto nga interesi prej 12,1 miliardë lekësh, apo mbi 100 milionë euro, kur ndërkohë në vitet e shkuara nuk i kishin kapërcyer 10,9 miliardë lekë për tremujorin e parë.