Fitimi i betejës në Strasburg, Besnik Cani mund të mos jetë i vetmi, Daci firmosi 37 shkarkimet

Publikuar më: 4/10/2022, ora 20:05

Fitimi i betejës në Strasburg, Besnik Cani mund të mos jetë i vetmi, Daci firmosi 37 shkarkimet

Publikuar më: 4/10/2022, ora 20:05

Ish-prokurori Besnik Cani i shkarkuar nga vetingu pritet të mos jetë i vetmi që fiton betejën në Strasburg. Lista e të shkarkuarve nga KPA që mbajnë firmën e Luan Dacit është e gjatë dhe në argumentet e saj gjykata Europiane e të Drejtave të Njeriut thotë se trupa që mori vendimin ndaj Canit, është “jo e ndërtuar në ligj”.

Fitimi i betejës në Strasburg, Besnik Cani mund të mos jetë i vetmi, Daci firmosi 37 shkarkimet

Publikuar më: 4/10/2022, ora 20:05

Ish-prokurori Besnik Cani i shkarkuar nga vetingu pritet të mos jetë i vetmi që fiton betejën në Strasburg. Lista e të shkarkuarve nga KPA që mbajnë firmën e Luan Dacit është e gjatë dhe në argumentet e saj gjykata Europiane e të Drejtave të Njeriut thotë se trupa që mori vendimin ndaj Canit, është “jo e ndërtuar në ligj”.