Fitoi medalje në Beograd, Alban Beqiri pritet si hero mes fishekzjarrëve dhe brohoritjeve

Publikuar më: 8/11/2021, ora 15:15

Fitoi medalje në Beograd, Alban Beqiri pritet si hero mes fishekzjarrëve dhe brohoritjeve

Publikuar më: 8/11/2021, ora 15:15

Brohoritje dhe fishekzjarrë për kampionin që shkruajti historinë në boksin shqiptar. Alban Beqiri u prit si hero, pas kthimit nga Beogradi, ku ngriti flamurin shqiptar, duke fituar medaljen e bronzit në Botërorin e boksit, arritja më e madhe për këtë sport.

Fitoi medalje në Beograd, Alban Beqiri pritet si hero mes fishekzjarrëve dhe brohoritjeve

Publikuar më: 8/11/2021, ora 15:15

Brohoritje dhe fishekzjarrë për kampionin që shkruajti historinë në boksin shqiptar. Alban Beqiri u prit si hero, pas kthimit nga Beogradi, ku ngriti flamurin shqiptar, duke fituar medaljen e bronzit në Botërorin e boksit, arritja më e madhe për këtë sport.