Fitorja e Brazilit në ndeshjen e parë, Zeqiri dhe Osmani vlerësojnë Serbinë

Publikuar më: 24/11/2022, ora 22:21

Fitorja e Brazilit në ndeshjen e parë, Zeqiri dhe Osmani vlerësojnë Serbinë

Publikuar më: 24/11/2022, ora 22:21

Ish-lojtarët e Kombëtares, Tefik Osmani dhe Hair Zeqiri vlerësuan Brazilin për fitoren ndaj Serbisë, të cilën e cilësuan si një ekip shumë të mirë dhe të fortë, por që nuk mund t’ia dilte përballë individualitetit të brazilianëve “Brazili e kishte të vështirë përballë Serbisë së vendosur mirë taktikisht. Serbia po mbrohej me 9 lojtarë. Për 45 minuta kishte vetëm një rast. Unë prisja të njëjtën situatë si Spanja. Jemi shumë afër që do kemi këto skuadra pretendente”, tha Osmani.

Fitorja e Brazilit në ndeshjen e parë, Zeqiri dhe Osmani vlerësojnë Serbinë

Publikuar më: 24/11/2022, ora 22:21

Ish-lojtarët e Kombëtares, Tefik Osmani dhe Hair Zeqiri vlerësuan Brazilin për fitoren ndaj Serbisë, të cilën e cilësuan si një ekip shumë të mirë dhe të fortë, por që nuk mund t’ia dilte përballë individualitetit të brazilianëve “Brazili e kishte të vështirë përballë Serbisë së vendosur mirë taktikisht. Serbia po mbrohej me 9 lojtarë. Për 45 minuta kishte vetëm një rast. Unë prisja të njëjtën situatë si Spanja. Jemi shumë afër që do kemi këto skuadra pretendente”, tha Osmani.