Fitorja e Melonit në Itali, çfarë ndryshon për shqiptarët dhe marrjen e nënshtetësisë?

Publikuar më: 27/9/2022, ora 21:27

Fitorja e Melonit në Itali, çfarë ndryshon për shqiptarët dhe marrjen e nënshtetësisë?

Publikuar më: 27/9/2022, ora 21:27

Fitorja e Georgia Melonit në zgjedhjet e parakohshme në Itali dhe çfarë mund të ndryshojë kjo gjë për emigrantët shqiptarë që jetojnë në këtë vend ishte një ndër tematikat e diskutuara në emisionin Debat në A2 CNN. Sipas gazetarit Gjergji Kajana, një problematikë me marrjen e pushtetit prej të parës grua në Itali mund të jetë çështja e akordimit të nënshtetësisë për të miturit. Ai shton se partia e Melonit është një ndër ato që mbështet dhënien e shtetësisë për të miturit që jetojnë pas 10 vitesh.

Fitorja e Melonit në Itali, çfarë ndryshon për shqiptarët dhe marrjen e nënshtetësisë?

Publikuar më: 27/9/2022, ora 21:27

Fitorja e Georgia Melonit në zgjedhjet e parakohshme në Itali dhe çfarë mund të ndryshojë kjo gjë për emigrantët shqiptarë që jetojnë në këtë vend ishte një ndër tematikat e diskutuara në emisionin Debat në A2 CNN. Sipas gazetarit Gjergji Kajana, një problematikë me marrjen e pushtetit prej të parës grua në Itali mund të jetë çështja e akordimit të nënshtetësisë për të miturit. Ai shton se partia e Melonit është një ndër ato që mbështet dhënien e shtetësisë për të miturit që jetojnë pas 10 vitesh.