Fitorja e Pendarovskit, qytetarët në Maqedoninë e Veriut të kënaqur – A2

Fitorja e Pendarovskit, qytetarët në Maqedoninë e Veriut të kënaqur

Banorët në Shkup janë të kënaqur me rezultatin e zgjedhjeve presidenciale dhe e cilësojnë procesin si të drejtë dhe demokratik. Kandidati pro perëndimor në Maqedoninë e Veriut, Stevo Pendarovski, fitoi balotazhin të mbajtur të dielën, pas një fushate të dominuar nga përçarjet lidhur me ndryshimin e emrit të dakordësuar në marrëveshjen me Greqinë, që I hap rrugën anëtarësimit të vendit në BE dhe NATO.

Shkarkoni aplikacionin e A2