Fitorja e Vetëvendosje, Zaimi: Kanë nisur kontaktet e nivelit të lartë me LDK për koalicionin – A2

Fitorja e Vetëvendosje, Zaimi: Kanë nisur kontaktet e nivelit të lartë me LDK për koalicionin

Anëtari i Vetëvendosje, Arbër Zaimi ishte i ftuar në Dita Jonë ku foli për zhvillimet e fundit në Kosovë pas zgjedhjeve, koalicionin qeverisës dhe marrëdhëniet me Serbinë dhe Shqipërinë. Zaimi konfirmoi edhe njëherë se LDK është opsioni i parë për formimin e koalicionit qeverisës dhe për këtë arsye kanë nisur dhe kontaktet e para në nivel të lartë.