Fjalët e gjuhës shqipe në rrezik zhdukjeje

Publikuar më: 17/4/2019, ora 11:09

Fjalët e gjuhës shqipe në rrezik zhdukjeje

Publikuar më: 17/4/2019, ora 11:09

Profesor Edmond Tupja, i ftuar në Dita Jonë, ka folur për gjuhën shqipe dhe rreziqet që ajo ka