Fjalët e gjuhës shqipe që rrezikojnë të dalin nga përdorimi

Publikuar më: 1/5/2019, ora 12:51

Fjalët e gjuhës shqipe që rrezikojnë të dalin nga përdorimi

Publikuar më: 1/5/2019, ora 12:51

Profesor Edmond Tupja, i ftuar në Dita Jonë, ka folur për gjuhën shqipe dhe rreziqet që ajo ka