Fjalët e gjuhës shqipe që rrezikojnë të zhduken

Publikuar më: 10/4/2019, ora 22:08

Fjalët e gjuhës shqipe që rrezikojnë të zhduken

Publikuar më: 10/4/2019, ora 22:08

Profesor Edmond Tupja, i ftuar në Dita Jonë, ka folur për gjuhën shqipe dhe rreziqet që ajo ka