Fjalët e huaja me të cilat “abuzohet”

Publikuar më: 6/11/2019, ora 14:02

Fjalët e huaja me të cilat “abuzohet”

Publikuar më: 6/11/2019, ora 14:02

Si çdo të mërkurë, profesor Edmond Tupja, vjen në “Dita Jonë” për të shpëtuar pesë fjalë shqipe të cilat rrezikohen nga futja e fjalëve të huaja. “Abuzoj”, “turkeze”, “definitiv”, “definoj” dhe “i tensionuar” janë fjalët e huaja të zgjedhura për ditën e sotme. Zbuloni fjalët shqipe që mund të përdoren në vend të tyre.

Fjalët e huaja me të cilat “abuzohet”

Publikuar më: 6/11/2019, ora 14:02

Si çdo të mërkurë, profesor Edmond Tupja, vjen në “Dita Jonë” për të shpëtuar pesë fjalë shqipe të cilat rrezikohen nga futja e fjalëve të huaja. “Abuzoj”, “turkeze”, “definitiv”, “definoj” dhe “i tensionuar” janë fjalët e huaja të zgjedhura për ditën e sotme. Zbuloni fjalët shqipe që mund të përdoren në vend të tyre.