Fjalët e huaja që japin “asistencë” të gabuar ndaj gjuhës shqipe

Publikuar më: 9/10/2019, ora 16:37

Fjalët e huaja që japin “asistencë” të gabuar ndaj gjuhës shqipe

Publikuar më: 9/10/2019, ora 16:37

Si çdo të mërkurë, Profesor Edmond Tupja, vjen në “Dita Jonë” për të shpëtuar pesë fjalë shqipe që rrezikojnë të dalin nga përdorimi për shkak të fjalëve të huaja. “I animuar”, “asistencë” , “multi” dhe “aplikoj” janë fjalët e huaja të përzgjedhura ditën e sotme që rrezikojnë fjalët shqipe. Zbulojini cilat janë.

Fjalët e huaja që japin “asistencë” të gabuar ndaj gjuhës shqipe

Publikuar më: 9/10/2019, ora 16:37

Si çdo të mërkurë, Profesor Edmond Tupja, vjen në “Dita Jonë” për të shpëtuar pesë fjalë shqipe që rrezikojnë të dalin nga përdorimi për shkak të fjalëve të huaja. “I animuar”, “asistencë” , “multi” dhe “aplikoj” janë fjalët e huaja të përzgjedhura ditën e sotme që rrezikojnë fjalët shqipe. Zbulojini cilat janë.