Flakët që përfshijnë pyjet, kreu i Emergjencave, Çako: Zjarret dhe për motive politike – A2

Flakët që përfshijnë pyjet, kreu i Emergjencave, Çako: Zjarret dhe për motive politike

Nga fillimi i korrikut dhe deri në ditët e sotme, janë konstatuar 324 raste zjarresh në të gjithë territorin e vendit, pothuajse 5-fish më tepër se vitin e kaluar.