Flamurtari i boksit kërkon titullin kampion

Publikuar më: 7/10/2022, ora 08:17

Flamurtari i boksit kërkon titullin kampion

Publikuar më: 7/10/2022, ora 08:17

Korrespondentja Jerola Ziaj sjell në Dita Jonë zërat e boksierëve të rinj dhe trajnerëve të tyre që kanë ambicie të mëdha për të sjellë titullin kampion që mungon prej vitesh në qytetin bregdetar.

Flamurtari i boksit kërkon titullin kampion

Publikuar më: 7/10/2022, ora 08:17

Korrespondentja Jerola Ziaj sjell në Dita Jonë zërat e boksierëve të rinj dhe trajnerëve të tyre që kanë ambicie të mëdha për të sjellë titullin kampion që mungon prej vitesh në qytetin bregdetar.