Flasin Cikalleshi e Ajeti: Na ka munguar atmosfera e mirë, tani shënojmë më shumë

Teksa skuadra përfaqësuese ka zhvendosur grumbullin në Gjermani, futbollistët Sokol Cikalleshi dhe Arlind Ajeti u shprehen se atmosfera e mirë në kombëtare është rikthyer pas një kohe të gjatë.