Flet për dhunimin e 11-vjeçares, Kurti: Reforma në drejtësi, vetingu i domosdoshëm

Publikuar më: 5/9/2022, ora 11:38

Flet për dhunimin e 11-vjeçares, Kurti: Reforma në drejtësi, vetingu i domosdoshëm

Publikuar më: 5/9/2022, ora 11:38

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, tha se reforma ne drejtësi nuk mund të përmbyllet pa procesin e vetingut. Ai përmendi rastin e 11-vjecares së dhunuar nga 5 persona, për të vënë në dukje sa flagrante është nevoja për pastrimin e gjykatave dhe prokurorisë nga zyrtare që lenë të lirë personat e rrezikshëm.

Flet për dhunimin e 11-vjeçares, Kurti: Reforma në drejtësi, vetingu i domosdoshëm

Publikuar më: 5/9/2022, ora 11:38

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, tha se reforma ne drejtësi nuk mund të përmbyllet pa procesin e vetingut. Ai përmendi rastin e 11-vjecares së dhunuar nga 5 persona, për të vënë në dukje sa flagrante është nevoja për pastrimin e gjykatave dhe prokurorisë nga zyrtare që lenë të lirë personat e rrezikshëm.