Fleta e votimit, Bylykbashi: Rama fshehu emrat e kriminelëve dhe të korruptuarve pas numrave

Kryeministri Eda Rama ka fsheur emrat e të korruptuarve dhe kriminelëve pas numrave në fletën e votimit për zgjedhjet e 25 prillit. Kështu e shikon përfaqësuesi demokrat dhe njëkohësisht kandidati i PD-së për qarkun e Durrësit, përzgjedhjen e fletës së votimit për zgjedhjet e 25 prillit. I ftuar në Ditari në A2 ai tha se qytetarëve shqiptarë u është shkelur e drejta kushtetuese për të zgjedhur emrin në listën e zgjedhësve. Sipas tij KAS dhe kolegji vepruan siç e kërkoi Rama, i cili theksoi Bylykbashi i gënjeu shqiptarët.