Fleta e votimit, ekspertët: Rrezikon zgjedhjet, rrit konfuzionin te votuesit

Vonesa për miratimin e fletës së votimit dhe kompozimi i saj rrezikon procesin zgjedhor. Ish-kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Lefterije Luzi, në një intervistë për A2 u shpreh se do jetë e vështirë prodhimi i fletëve me përmasat e kërkuara nga Komisioneri i Zgjedhjeve.