Flini në këtë mënyrë për të rritur jetëgjatësinë tuaj me gati 5 vjet

Publikuar më: 25/2/2023, ora 13:11

Flini në këtë mënyrë për të rritur jetëgjatësinë tuaj me gati 5 vjet

Publikuar më: 25/2/2023, ora 13:11

Dëshironi të jetoni më gjatë? Atëherë duhet t’i jepni përparësi gjumit. Një studim i ri del në përfundimin se respektimi i një rutine të shëndetshme para dhe gjatë gjumit i shton burrave rreth 5 vite jetë, ndërsa grave rreth 2,5 vjet. Por çfarë duhet të bëjmë? Ndiqni videon.

Flini në këtë mënyrë për të rritur jetëgjatësinë tuaj me gati 5 vjet

Publikuar më: 25/2/2023, ora 13:11

Dëshironi të jetoni më gjatë? Atëherë duhet t’i jepni përparësi gjumit. Një studim i ri del në përfundimin se respektimi i një rutine të shëndetshme para dhe gjatë gjumit i shton burrave rreth 5 vite jetë, ndërsa grave rreth 2,5 vjet. Por çfarë duhet të bëjmë? Ndiqni videon.