Fluks i pazakontë pacientësh, hapen urgjenca pediatrike në katër qendra shëndetësore

Publikuar më: 18/1/2022, ora 17:07

Fluks i pazakontë pacientësh, hapen urgjenca pediatrike në katër qendra shëndetësore

Publikuar më: 18/1/2022, ora 17:07

Si asnjëherë më parë, mjekët e familjes po përballën më një fluks të pazakontë pacientësh. Omicron, varianti më ngjitës i koronavirusit po prek të gjitha moshat, duke infektuar të pavaksinuar, të vaksinur si dhe persona që e kanë kaluar njëherë sëmundjen.

Fluks i pazakontë pacientësh, hapen urgjenca pediatrike në katër qendra shëndetësore

Publikuar më: 18/1/2022, ora 17:07

Si asnjëherë më parë, mjekët e familjes po përballën më një fluks të pazakontë pacientësh. Omicron, varianti më ngjitës i koronavirusit po prek të gjitha moshat, duke infektuar të pavaksinuar, të vaksinur si dhe persona që e kanë kaluar njëherë sëmundjen.