Fluks i pazakontë vizitash, mbivendosje virozash me covid-19, fëmijët më të prekurit

Publikuar më: 1/8/2022, ora 16:57

Fluks i pazakontë vizitash, mbivendosje virozash me covid-19, fëmijët më të prekurit

Publikuar më: 1/8/2022, ora 16:57

Në këto ditë të nxehta vere, me koronavirusin në qarkullim, mjekët po përballen më një fluks të pazakontë pacientësh. Edhe muaji gusht ka nisur më vizita të shtuara veçanërisht për mjekët pediatër. Ata tregojnë se në këtë periudhë ka rritje të sëmundshmërisë tek më të vegjlit për shkak të virozave të stinës, por dhe mbivendosjes së Covid-19.

Fluks i pazakontë vizitash, mbivendosje virozash me covid-19, fëmijët më të prekurit

Publikuar më: 1/8/2022, ora 16:57

Në këto ditë të nxehta vere, me koronavirusin në qarkullim, mjekët po përballen më një fluks të pazakontë pacientësh. Edhe muaji gusht ka nisur më vizita të shtuara veçanërisht për mjekët pediatër. Ata tregojnë se në këtë periudhë ka rritje të sëmundshmërisë tek më të vegjlit për shkak të virozave të stinës, por dhe mbivendosjes së Covid-19.