Fluks pacientësh në urgjenca. Shkak temperaturat e larta, virozat dhe Covid-19

Publikuar më: 13/8/2022, ora 12:36

Fluks pacientësh në urgjenca. Shkak temperaturat e larta, virozat dhe Covid-19

Publikuar më: 13/8/2022, ora 12:36

Rreth 120 persona paraqiten çdo ditë në urgjencën e spitalit rajonal të Elbasanit, për të kërkuar ndihmë mjekësore për problemet shëndetësore.

Fluks pacientësh në urgjenca. Shkak temperaturat e larta, virozat dhe Covid-19

Publikuar më: 13/8/2022, ora 12:36

Rreth 120 persona paraqiten çdo ditë në urgjencën e spitalit rajonal të Elbasanit, për të kërkuar ndihmë mjekësore për problemet shëndetësore.