Fluks turistësh në fundjavë. Moti i mirë dhe heqja e kufizimeve rrit numrin e vizitorëve

Publikuar më: 14/5/2022, ora 13:35

Fluks turistësh në fundjavë. Moti i mirë dhe heqja e kufizimeve rrit numrin e vizitorëve

Publikuar më: 14/5/2022, ora 13:35

Fundjava dhe moti i mirë kanë sjellë fluks të shtuar në pikën kufitare të Morinës që në orët e para të mëngjesit të së shtunës. Prej 1 majit nuk ka më masa kufizuese të pandemisë, çka ka sjellë dhe rritje të numrit të vizitorëve nga Kosova.

Fluks turistësh në fundjavë. Moti i mirë dhe heqja e kufizimeve rrit numrin e vizitorëve

Publikuar më: 14/5/2022, ora 13:35

Fundjava dhe moti i mirë kanë sjellë fluks të shtuar në pikën kufitare të Morinës që në orët e para të mëngjesit të së shtunës. Prej 1 majit nuk ka më masa kufizuese të pandemisë, çka ka sjellë dhe rritje të numrit të vizitorëve nga Kosova.