Fluks vizitash në urgjencën e spitalit e Kukësit, 50-70 pacientë në ditë

Publikuar më: 7/1/2022, ora 13:57

Fluks vizitash në urgjencën e spitalit e Kukësit, 50-70 pacientë në ditë

Publikuar më: 7/1/2022, ora 13:57

Urgjenca e spitalit rajonal të Kukësit prej disa ditësh po përballet me një fluks të shtuar të qytetarëve që kërkojnë ndihmë mjekësore. 50-70 persona në ditë është numri i personave që pranohen në urgjencë, kryesisht me temperaturë dhe shqetësime të aparatit të frymëmarrjes.

Fluks vizitash në urgjencën e spitalit e Kukësit, 50-70 pacientë në ditë

Publikuar më: 7/1/2022, ora 13:57

Urgjenca e spitalit rajonal të Kukësit prej disa ditësh po përballet me një fluks të shtuar të qytetarëve që kërkojnë ndihmë mjekësore. 50-70 persona në ditë është numri i personave që pranohen në urgjencë, kryesisht me temperaturë dhe shqetësime të aparatit të frymëmarrjes.