Fluks vizitorësh në Vlorë, risia e këtij sezoni: Anijet turistike me aplikacion online

Publikuar më: 13/6/2022, ora 16:01

Fluks vizitorësh në Vlorë, risia e këtij sezoni: Anijet turistike me aplikacion online

Publikuar më: 13/6/2022, ora 16:01

Tashmë shëtitjet turistike detare përgjatë gjirit të Vlorës do të mund të prenotohen online. Një aplikacion i posaçëm ka të regjistruar të gjithë operatorët e licencuar të turizmit detar, ku çdokush mund të prenotojë ditën, orën dhe destinacionin që ka dëshire të kryejë.

Fluks vizitorësh në Vlorë, risia e këtij sezoni: Anijet turistike me aplikacion online

Publikuar më: 13/6/2022, ora 16:01

Tashmë shëtitjet turistike detare përgjatë gjirit të Vlorës do të mund të prenotohen online. Një aplikacion i posaçëm ka të regjistruar të gjithë operatorët e licencuar të turizmit detar, ku çdokush mund të prenotojë ditën, orën dhe destinacionin që ka dëshire të kryejë.