Fluks vizitorësh nga Kosova, në pak orë futen në vendin tonë mbi 40 mijë persona

Publikuar më: 27/8/2022, ora 12:58

Fluks vizitorësh nga Kosova, në pak orë futen në vendin tonë mbi 40 mijë persona

Publikuar më: 27/8/2022, ora 12:58

Radhë kilometrike me autovetura dhe autobusë që vijnë nga Kosova drejt bregdetit shqiptar, ishte panorama në segmentin rrugor Morinë-Kukës në fillim të kësaj fundjave. Ndonëse jemi në ditët e fundit të muajit gusht, fluksi i vizitorëve nga Kosova nuk njeh ulje. Vetëm gjatë orëve të mëngjesit të së shtunës janë futur në vendin tonë nga Kosova mbi 40 mijë persona.

Fluks vizitorësh nga Kosova, në pak orë futen në vendin tonë mbi 40 mijë persona

Publikuar më: 27/8/2022, ora 12:58

Radhë kilometrike me autovetura dhe autobusë që vijnë nga Kosova drejt bregdetit shqiptar, ishte panorama në segmentin rrugor Morinë-Kukës në fillim të kësaj fundjave. Ndonëse jemi në ditët e fundit të muajit gusht, fluksi i vizitorëve nga Kosova nuk njeh ulje. Vetëm gjatë orëve të mëngjesit të së shtunës janë futur në vendin tonë nga Kosova mbi 40 mijë persona.