Flutura Açka: Parlamenti nuk mund të mendojë për të rregulluar mandatin e Skënder Gjinushit

Publikuar më: 3/2/2023, ora 21:55

Flutura Açka: Parlamenti nuk mund të mendojë për të rregulluar mandatin e Skënder Gjinushit

Publikuar më: 3/2/2023, ora 21:55

Kryetarja e Komisionit të Edukimit dhe Mjeteve të Komunikimit, Flutura Açka, deputete e PD, në Intervistë për Merita Haklajn.