Flutura Açka për primaret: Kryetarë degësh nga “Foltorja” m’u ankuan për kandidatin që u përzgjodh

Publikuar më: 3/2/2023, ora 21:25

Flutura Açka për primaret: Kryetarë degësh nga “Foltorja” m’u ankuan për kandidatin që u përzgjodh

Publikuar më: 3/2/2023, ora 21:25

Në intervistë për Merita Haklajn, deputetja demokrate Flutura Açka foli me rezerva dhe për procesin e primareve , i cili sipas tij nuk përfaqësoi të gjithë anëtarët e partisë.

Flutura Açka për primaret: Kryetarë degësh nga “Foltorja” m’u ankuan për kandidatin që u përzgjodh

Publikuar më: 3/2/2023, ora 21:25

Në intervistë për Merita Haklajn, deputetja demokrate Flutura Açka foli me rezerva dhe për procesin e primareve , i cili sipas tij nuk përfaqësoi të gjithë anëtarët e partisë.