FMN apel qeverisë: Rrit investimet në arsim – A2

FMN apel qeverisë: Rrit investimet në arsim

Ndërsa studentët kanë nisur tashmë prej ditësh protestat për përgjysmimin e tarifave dhe përmirësimin e kushteve në arsim, më herët ishte FMN, që në mbyllje të misionit në Shqipëri, i kërkoi qeverisë që të investonte më shumë në këtë sektor, si një mënyrë për gjeneruar rritje ekonomike.

Shkarkoni aplikacionin e A2